Barátságos mérkőzés Beregszászban

2016. Oct 09., szerző: Adminisztrátor

Barátságos labdarúgó mérkőzés keretében lépett pályára a Magyar Országgyűlés válogatottja és a Kárpátaljai Református Egyház lelkészcsapata október 8-án. Délután 14:30-kor szólalt meg a mérkőzés kezdetét jelző sípszó a beregszászi Barátság Stadionban.

A jó hangulatban lejátszott mérkőzés izgalmas és szép helyzetekkel tarkított első félidőt hozott. Negyvenöt perc alatt az anyaországi csapat háromszor talált a házigazdák hálójába.

A második félidő a lelkészek támadásával indult. Rövid időn belül Cseresznye Albert (hetyeni lelkipásztor) talált a kapuba. Majd ismét az országgyűlés következett, a többszörös magyar bajnok, az FTC korábbi kapusa, Szeiler József értékesítette a vendégek negyedik (és egyben második saját) találatát. Néhány perc múlva a magyar csapat egy öngóllal segítette hozzá a hazaiakat a szépítéshez. Pályára lépett az ötvenötszörös válogatott, többszörös magyar bajnok Sallai Sándor is.

A mérkőzés további részében még két idegen gól született, így a végeredmény: Kárpátaljai Református Egyház - Magyar Országgyűlés (2-6).

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.