Ismét Magyarországon a holland Shirchadasj&band

2015. Apr 29., szerző: Adminisztrátor

A koncertek ingyenesek, azonban az előadáson a kárpátaljai rászorulók megsegítésére adományokat gyűjtenek, amelyekkel a Magyar Református Szeretetszolgálat folyamatos kárpátaljai segítségnyújtását támogatják.


A holland Shirchadasj & Band gospelkórus már 30 éve jár rendszeresen Magyarországra, néhány év kihagyás után ismét ellátogat hazánkba új produkciójával, melynek címe „Hazahoztál". Idén először a hazai és erdélyi koncertek mellett Felvidéken és Kárpátalján is koncertezik az együttes. A koncertek ingyenesek, azonban az előadáson a kárpátaljai rászorulók megsegítésére adományokat gyűjtenek, amelyekkel a Magyar Református Szeretetszolgálat folyamatos kárpátaljai segítségnyújtását támogatják.


A Shirchadasj&band együttes Isten szeretetéről, az élet nehézségeiről és a problémák legjobb megoldási lehetőségéről énekel, mindezt hol komolyzenei, hol modern aláfestéssel. A minőségi fény- és hangtechnika elmaradhatatlan kelléke a csaknem kétórás koncertnek, amelyről minden bizonnyal felszabadultan és Isten iránti hálaadással távoznak a hallgatók. Az idei turné sajnálatos egyedisége, hogy várhatóan ez lesz az utolsó magyarországi turnéja az együttesnek, ezért bátorítunk mindenkit, hogy ha szeretne még találkozni az együttessel és részt venni egy dicsőítő koncerten, keresse meg a hozzá legközelebbi helyszínt, és jöjjön el a Shirchadasj valamelyik koncertjére.

2015 május 2. és 10. között a következő helyszíneken ad koncertet az együttes:

május 2. (szombat) 19 óra, Marcelháza (Művelődési Ház)
május 3. (vasárnap) 19 óra, Budapest (Káposztásmegyeri Református templom)
május 4. (hétfő) 18 óra, Rozsnyó (református templom)
május 5. (kedd) 19 óra, Kisvárda (focipálya)
május 6. (szerda) 18 óra, Beregszász (Művelődési ház)
május 7. (csütörtök) 19 óra, Lónya (Művelődési Ház)
május 8. (péntek) 19 óra, Szatmárnémeti (Calvin Ház)
május 9. (szombat) 18 óra, Cegléd (Szent Kereszt felmagasztalása templom)

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.