Állami kitűntetésben részesült a KRE főgondnoka

2014. Aug 21., szerző: Adminisztrátor

Kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült NAGY BÉLA, a Kárpátaljai Református Egyház Diakóniai Osztályának igazgatója, főgondnok.

Állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át augusztus 20-a alkalmából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hétfőn, a Pesti Vígadóban.


kituntetes

A tárca vezetője nemzeti ünnepünk alkalmából Magyar Érdemrend Középkereszt, Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt és Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetéseket, valamint Bessenyei György-, Móra Ferenc-, Pauer Gyula-, Szinnyei József-díjakat és Népművészet Ifjú Mestere díjakat adott át.
Balog Zoltán hangsúlyozta: a díjazottak Magyarország hozzáadott értékei, az az emberi többlet, amely képes pótolni a hiányzó nyersanyagot, tőkét, infrastruktúrát. 

A tárca vezetője kiemelte: szükség van személyes példaképekre a közösségépítésben. Kitüntetést kapni felelősség, mert példaképként is meg kell állniuk a helyüket a közösségben. A kitüntetés rang, mert a közösség döntése áll mögötte, de felelősség is, hiszen a kitüntetetté a nemzet bizalma - tette hozzá.
(OS)

Tisztelettel gratulálunk az elismeréshez (KRE Sajtó)

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.